Reflektionskort


ORD
OM
KORTEN
ORD OM BOKEN

"Tankar om tankar ger dig som läsare väg-ledning i nuet, till reflektion över vad du själv tycker är viktigt i tillvaron och i relationen med andra människor. Författarens sätt att uttrycka och reflektera runt tankar, som vi alla känner igen oss i, ger både en samhörighetskänsla och en känsla av det unika."
Katarina Salmi

"Det är lysande! Jag tycker att din text är jättebra!!! Jag har inte hunnit analysera den på djupet men du slår huvudet på alla spikar."
Ingegerd Lundgren

"Boken visar oss på vilken potential det finns i varje människa och så viktigt det är vilka tankar vi tillåter oss att tänka - vad tankarna gör med oss. Min upplevelse av boken sträcker sig allt från AHA till WOW. En bok som behövs!"
Annika Stenberg"Upplägget, strukturen i 'Tankar om Tankar'  är suverän och håller fullt ut. Det är en härlig underbar ton i boken som verkligen är DU. Boken är varm, tillitsfull och ger läsaren en trygghet som gör att de vågar öppna upp. Det är suveränt att få fram det i en bok. Grattis!"

Birgitta Granström

"Jag är mycket imponerad. Boken är snyggt upplagd, lättläst och användarvänlig. Jag tror den blir mycket uppskattad."

Yvonne Frank Månsson

"Jag tycker att boken är fantastiskt mjuk och vänlig, inga pekpinnar bara mjuka tankar (t o m mjuka knuffar). Ordet tillåta är för mig synonymt med dig, tycker verk-ligen om hur du använder det i boken. Vi är inte fullkomliga men genom att förlåta våra jag och våga tillåta mer kommer vi en bra bit på väg. Bravo!"
Camilla Henriksson
STARTSIDA
INNEHÅLL
ORD OM BOKEN
BESTÄLLNING
REFLEKTION
MEDITATION
TANKESTRATEGI
MASSAGE
DIKTER
BAKGRUND
OM GUNILLA
LÄNKAR
KONTAKT
logotyp för GPdesign © Gunilla Petersén  |  gunilla@gpdesign.se  |  070-308 30 90