MEDITATION – känn in din storhet

Ta dig egen tid och se till att du får vara ostörd. Tänd ljus och spela gärna lugn och meditativ musik. Sitt skönt med fötterna i golvet och utan att ha armarna i kors.

Dra riktigt djupa andetag. Känn efter hur det känns inuti kroppen när luften går in och ut. Håll fokus på andningen. Om andra tankar kommer och stör ta dig tillbaka till andningen och känslan i kroppen.

Låt dig inte störas av ljud från omgivningen. Var säker på att du kan det här. Ta det som en lek!Efter ett tag känner du dig avspänd och sitter i en egen liten bubbla. Börja tänka dig in i att du fylls på som en ballong för varje andetag. Du blir större och större. Ballongen kan inte spricka. Vill du, så kan du bli lika stor som Universum.

När du befinner dig där i din storhet – tänk tanken och lev dig in i – hur mycket du har att dela med dig av när du tillåter dig att vara i din storhet.

Se och känn all generositet, omtanke, värme och hjälpsamhet. Allt som visar att du bryr dig om och tycker om dig själv. Och därigenom har förmågan att sprida det till andra. Du får ett skimmer över dig. En karisma som upplevs av alla i din närhet.

Se ballongen, se den egna tillåtelsen att vara i din storhet!

STARTSIDA
INNEHÅLL
ORD OM BOKEN
BESTÄLLNING
REFLEKTION
MEDITATION
TANKESTRATEGI
MASSAGE
DIKTER
BAKGRUND
OM GUNILLA
LÄNKAR
KONTAKT
logotyp för GPdesign © Gunilla Petersén  |  gunilla@gpdesign.se  |  070-308 30 90